ZOMER UIT: Openluchtcinema in de tuin: Hidden Figures

20.8.2021

Zin in een film, maar wil je op een warme zomeravond niet binnen in de cinemazaal zitten? Kom dan naar Op-Weule's gratis openluchtcinema in de tuin!

In augustus spelen we Hidden Figures, het waargebeurde verhaal van drie briljante Afro-Amerikaanse vrouwen die bij NASA werkten tijdens de eerste maanlanding. Dit meeslepende verhaal is een geschiedenisles die je zeker niet kreeg op school. Heerlijk geacteerd en veel grappige momenten.

De avond begint met een Brusselse kortfilm van Frederike Migom. In Nkosi Coiffure vlucht Eva na een ruzie met haar lief een kapsalon binnen in de Matongé. Daar wordt ze verwelkomt in een warme cocon van vier Afrikaanse vrouwen. Wanneer de reden van de ruzie met haar vriend aan het licht komt, verdelen de meningen zich echter snel. Frederike Migom brengt grootstedelijke en tegelijk erg individuele thema's samen. Ze won al tal van prijzen en maakte furore met haar langspeelfilm Binti.

Ook op 3/9 organiseren we openluchtcinema in de tuin: https://www.opweule.be/activiteit/zomer-uit-openluchtcinema-de-tuin-le-t...

Algemene informatie

Thema: 
Film, Podium
In het kader van: 
Staycation
Wanneer: 

20.8.2021
van 21:00 tot 23:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum Op-Weule vzw
Sint-Lambertusstraat 91
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Taalniveau Nederlands: 
Extra info: 

Gratis, inschrijven verplicht.

Prijs: 

Gratis

Prijs

Gratis

Reservatie

GC Op-Weule
tel 02 775 92 00
opweule@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum Op-Weule vzw
Sint-Lambertusstraat 91
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Bereikbaarheid

metrolijn 1, bus 29, 42 en 45 en nachtbus N05; halte Roodebeek
bus 28; halte Voot