Bistro

bistro kobe

Zin in een zonnig terras? Een frisse pint? Een lekkere tas koffie? Een gezellig praatje? Of je honger stillen? Dan zit je bij Bistro Op-Weule op de juiste plaats. We hebben een prachtig zonneterras, een mooie kaart aangevuld met lokale & Brusselse ‘speciallekes’ en een kleine keuken. Ook voor optredens of kleine activiteiten kan je regelmatig terecht in onze Bistro.

Een kok achter de tapkraan

Achter de bar staat Kobe. Die koos onlangs voor Bistro Op-Weule als nieuwe uitdaging. Hij komt uit een hele andere sector. Hij heeft al wat horeca-ervaring en een koksdiploma op zak. Dat maakt hem de geknipte man! Kobe komt uit een ander Woluwe, is begin de 40 en bierliefhebber. Hij schotelt je met veel plezier je favoriete drankje voor of tovert iets tevoorschijn uit zijn keuken.

Etentje of feestje geven?

Wil je een activiteit organiseren, een etentje of feestje plannen? Dan helpt Kobe je graag verder. Bel hem gerust eens op: 0488 80 22 40. 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, het laatste biertje van de maand checken, volg dan zeker Bistro Op-Weule op Facebook.
 

Openingsuren

  • dinsdag tot en met vrijdag: 11.30 tot 22 uur (zodra de coronamaatregelen het toelaten, wordt 23 uur het sluitingsuur)
  • zaterdag: gesloten (wel open tijdens activiteiten en events)
  • zondag: 11 tot 18 uur
  • maandag: gesloten

Contact

Bistro Op-Weule
Sint-Lambertusstraat 95
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Wil je reserveren? Bel naar 0488 80 22 40. 

Bijlagen: 
AttachmentSize
PDF icon Bistro drankenlijst (mei 2021).pdf160.31 KB