Bestel spaghetti en steun het lokale goede doel!

Publicatiedatum: 
Dinsdag, 19 januari 2021 - 03:01

Niets gezelligers dan een spaghetti op vrijdagavond? Kom dan eind februari een heerlijke portie halen in Op-Weule en steun het lokale goede doel! We verkopen heerlijke spaghettisaus met kaas en de opbrengst gaat integraal naar twee lokale organisaties: de internaatwerking van KIW (Koninklijk Instituut Woluwe) en de Voedselbank.

spaghetti

We vonden het jammer dat de spaghettislag van Brussel Helpt niet doorging in het najaar, daarom organiseren we nu onze eigen takeaway spaghettislag. Er zijn bovendien lokale organisaties die onze (financiële) steun goed kunnen gebruiken in deze moeilijke periode.

We organiseren dit allemaal coronaproof en volgens de veiligheidsmaatregelen. Het is takeaway: je bestelt op voorhand en komt je bestelling zelf halen in Op-Weule op vrijdag 26/2. Ben je slecht te been? Laat ons iets weten en dan kunnen we eventueel aan huis leveren. Al etend het goede doel steunen – wat smaakt er beter? 

  • Inschrijven: tot dinsdag 23/2 via info@opweule.be of 02 775 92 00.
    •  Geef door welke saus (bolognaise/veggie) je wil en hoeveel (porties van 0,5 en 1l). 
  • Afhalen: Spaghettisaus en kaas afhalen op vrijdag 26/2 van 14 tot 19u in Op-Weule. 
  • Prijs: € 5 voor een halve liter saus en € 10 voor 1 liter saus. Zeer welkom om nog een extra bijdrage te geven, alles gaat integraal naar het goede doel.
    •  Je betaalt bij het afhalen. Je kan enkel cash betalen, niet met kaart.