Brochure Schoolprogrammatie najaar 2014

Publicatiedatum: 
Maandag, 23 juni 2014 - 12:36

De brochures met de schoolprogrammatie voor het schooljaar 2014-2015 van de gemeenschapscentra regio Brussel-Oost kan u hier downloaden. Zowel de brochure voor het basisonderwijs als die van het secundair onderwijs vindt u hier. 

Schoolprogrammatie 2014-2015

In de scholenbrochure 2014-2015 van de gemeenschapscentra uit regio Brussel-Oost vindt u een overzicht van het programma voor het basisonderwijs van de gemeenschapscentra van Elsene, Etterbeek, Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Lambrechts-Woluwe en Watermaal-Bosvoorde. Ook dit schooljaar omvat het een gevarieerd en kwalitatief aanbod van theatervoorstellingen, films, creatieve workshops en workshops rond wereldvisie, museumbezoeken, stadswandelingen... Wij streven bij onze programmatie naar een evenwicht tussen het aanbod van alle gemeenschapscentra. Daarom kiezen wij er ook voor om specifieke activiteiten gezamenlijk te programmeren, zodat een interessant en zeer kwalitatief aanbod voor een groter aantal scholen uit deze regio toegankelijk wordt.

Drie Gemeenschapscentra van de regio Brussel-Oost bieden voor het schooljaar 2014-2015 activiteiten aan bestemd voor het secundair onderwijs. In deze folder is het aanbod van de gemeenschapscentra van Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-
Lambrechts-Woluwe gebundeld. Het gaat om een gevarieerd en kwalitatief aanbod van theatervoorstellingen, optredens en wandelingen gericht op de één of meerdere graden van het secundair onderwijs.