Brussel Helpt: afhaalspaghetti van Op-Weule!

Publicatiedatum: 
Donderdag, 22 oktober 2020 - 02:53

De grootste spaghettislag ter wereld van Brussel Helpt is dit jaar een takeaway-editie en Op-Weule doet mee! Onze vrijwilliger  Jeannine maakt de saus en je kan  kiezen uit bolognaise of veggie. Bestel je portie op www.brusselhelpt.be en selecteer GC Op-Weule. Afhalen kan in Op-Weule op zaterdag 28/11 van 16 tot 18u. Het goede doel steunen was nog nooit zo lekker! Klik hier om te bestellen.

Brussel helpt spaghetti

Brussel Helpt is de jaarlijkse solidariteitsactie van BRUZZ en partners. Dit jaar steunen we de Babytheek Brussel. Dat is een soort bibliotheek voor babyspullen: een handig uitleensysteem voor babyspullen die je slechts kort nodig hebt. Of je nu klein woont, een beperkt budget hebt of radicaal wil kiezen voor minder spullen: de Babytheek is het antwoord voor jonge gezinnen op zoek naar duurzaam babymateriaal.

De allereerste Babytheek opende in april 2018 de deuren in GC Elzenhof. Met de steun van Brussel Helpt wil de organisatie verder uitbreiden naar andere locaties in Brussel.

We doen ook een inzamelactie voor babyspullen (wipstoeltjes, fleswarmers, draagzakken, babybadjes, babyfoons enz) in goede staat. Geen kleren of speelgoed. Breng ze op vrijdag 6 november naar Op-Weule tussen 9 en 18u. Nog vragen? Mail nina.neyrinck@vgc.be.