De Binnenband/Brucyclons zoekt vrijwilligers!

Publicatiedatum: 
Maandag, 12 augustus 2013 - 05:33

Op Autoloze Zondag 22 september 2013 organiseren Cultuurcentrum Brussel, de Fietsersbond en de VGC-Sportdienst opnieuw De Binnenband/Brucyclons. Hiervoor zijn ze nog op zoek naar heel wat vrijwilligers.

 

De Binnenband/Brucyclons is een fietsroute die alle Brusselse gemeenschapscentra verbindt. De route hebben we dankzij de hulp van enkele
vrijwilligers al uitgewerkt, maar om De Binnenband/Brucyclons in goede banen te leiden zoeken we nog heel wat vrijwilligers die met een kaart
overweg kunnen en beschikken over een fiets.

· Voor de BEWEGWIJZERING van de fietsroute op zaterdagnamiddag 21 september zoeken we 30 vrijwilligers (10 teams van 3 personen) die een deel van de route affietsen en voorzien van pijlen.
· Voor de CONTROLE VAN DE BEWEGWIJZERING op zondagochtend (vóór 10u) 22 september zoeken we 10 vrijwilligers. Zij zullen ’s ochtends een deel van de route affietsen en controleren of alle pijlen nog op de juiste plaats hangen.
· Voor het WEGHALEN VAN DE BEWEGWIJZERING op zondagavond (na 17u) 22 september hebben we 20 vrijwilligers (10 teams van 2 personen) nodig. Zij zullen ’s avonds de pijlen opnieuw verwijderen. Zowel ’s ochtends en ’s avonds meehelpen is ook mogelijk.

Zin om mee te helpen?

Mail naar goele.cums@vgc.be met als onderwerp ‘vrijwilliger De Binnenband/Brucyclons’ of bel 02 563 03 26. Vermeld dan ook je adres en dan zorgen we dat je in jouw buurt aan de slag kan gaan. In de week van 16 september organiseren we een INFORMATIEVERGADERING, dus hou alvast een avond vrij. Als vrijwilliger heb je recht op een VRIJWILLIGERSVERGOEDING van 32,71 euro.

Meer info over De Binnenband/Brucyclons?

http://www.facebook.com/DeBinnenband

www.cultuurcentrumbrussel/debinnenband

http://www.opweule.be/de-binnenbandbrucyclons-2013

Bijhorende documenten: