Kunstbende viert feest!

Publicatiedatum: 
Maandag, 16 december 2013 - 10:51

Ben jij tussen 13 en 19 jaar? Zou je graag je talent eens tonen aan het grote publiek? Wil jij op ons grote finalefestival schitteren? Kunstbende is dé wedstrijd in kunst voor jongeren over heel Vlaanderen. Op 25 januari 2014 vindt de Brusselse voorronde plaats in de enige echte Beursschouwburg.

Je kan je inschrijven voor verschillende categorieën,  waaronder DANS, MODE, FOTO, FILM, PERFORMANCE, MUZIEK, TXT en BEELDEND. Aarzel dus niet om je beste dansmoves te tonen op het podium,  je creativiteit neer te pennen of je zelfgemaakte jurk te showen aan de wereld.  Kunst kent bij ons geen grenzen. Je krijgt de ruimte om volledig je eigen ding te doen en daarbij de jury in te pakken met je eigen stijl.

Dit jaar vieren we onze 15de verjaardag!  Om dit te vieren zullen er 11 voorrondes zijn over heel Vlaanderen en zal er een spetterend driedaags finalefestival gehouden worden met een eigen festivalcamping. Maar dat niet alleen, voor de finalisten wordt er een bootcamp georganiseerd onder de vleugels van het gezelschap Tunning People en een best of-stage met ex-deelnemers die het helemaal gemaakt hebben. Kortom: een feestjaar!

Wil jij deel uitmaken van deze feesteditie? Schrijf je dan NU in via www.kunstbende.be.