Mobiele paspartoebalie in Op-Weule

Publicatiedatum: 
Woensdag, 2 april 2014 - 04:20

Op 5 mei zakt een mobiele Paspartoebalie eenmalig af naar Op-Weule. Een unieke kans om dichtbij huis je Paspartoepas te laten aanmaken. Terwijl de Paspartoemedewerkers uw pasje aanmaken, kan u de film 'Vive le duc' meepikken, een film volledig gedraaid in en rond Sint-Lambrechts-Woluwe. 

Paspartoe

Paspartoe is dé vrijetijdspas voor Brussel. Met deze pas kan u voordelig aan tal van cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten deelnemen. Op maandag 5 mei organiseert Op-Weule een infosessie over de Paspartoepas. 

Wie na de infosessie overtuigd is van de voordelen van een Paspartoe, kan diezelfde dag met deze vrijetijdspas naar huis. Een mobiele Paspartoebalie zakt op 5 mei eenmalig af naar GC Op-Weule. Een unieke kans om dichtbij huis uw Paspartoepas te laten aanmaken!

Houdt u niet van wachten? Terwijl de passen worden aangemaakt, kan u de film ‘Vive le duc’ meepikken. Een film uit 1960 die volledig werd opgenomen in en rond Sint-Lambrechts-Woluwe. ‘Vive le duc’ gaat over een Vlaams Brabants dorpje dat vaak het slachtoffer is van overstromingen. De inwoners vertrouwen de papiermolen van het ministerie niet en starten zelf met het inzamelen van geld voor de broodnodige riolering.

Ook wie geen Paspartoepas wenst, is van harte welkom voor de filmvoorstelling van ‘Vive le duc’!

Infosessie Paspartoe
Tijdstip:  14u
Prijs: gratis

Film
Tijdstip: 14u30
Prijs: gratis