Op-Weule sluit de deuren voor alle publieksactiviteiten tem 3 april

Publicatiedatum: 
Vrijdag, 13 maart 2020 - 11:44

Naar aanleiding van de beslissingen genomen door de Nationale Veiligheidsraad met betrekking tot het coronavirus, sluit Op-Weule de deuren voor alle publieksactiviteiten tem 3 april. Het onthaal in de St Lambertusstraat blijft wel open voor mensen met vragen. Heb je hulp nodig? We zijn ook telefonisch (02  775 92 00) en via mail (info@opweule.be) bereikbaar.

update 13.03.2020 om 17.40u: Op-Weule en de andere gemeenschapscentra sluiten de deuren voor alle publieksactiviteiten tem 3 april. Het onthaal in de St Lambertusstraat blijft wel open voor mensen met vragen. Heb je hulp nodig? We zijn ook telefonisch (02  775 92 00) en via mail (info@opweule.be) bereikbaar.

Beste mensen,

Naar aanleiding van de beslissingen genomen door de Nationale Veiligheidsraad met betrekking tot het coronavirus, sluit het gemeenschapscentrum Op-Weule, de Sint-Lambrechtsbibliotheek en Bistro Op-Weule de deuren voor het publiek vanaf vanavond tot 3 april.

We weten momenteel nog niet of de activiteiten in de paasvakantie kunnen doorgaan. We zullen jullie hierover nog informeren. We werken ook aan een compensatieregeling voor reeds betaalde tickets en huur.

We roepen iedereen op om solidair te zijn in deze moeilijk periode en extra aandacht te besteden aan de gezondheid en het welzijn van oudere mensen. Voor vragen kan je terecht op 02 775 92 00 en info@opweule.be. We houden jullie natuurlijk op de hoogte als we meer nieuws hebben.

Met vriendelijke groet,
Team Op-Weule