Zomeren in Op-Weule: ontdek het programma hier!

Publicatiedatum: 
Maandag, 22 juni 2020 - 03:14

Geen grootse vakantieplannen dit jaar? Wij hebben de oplossing! We doen een #staycation in eigen stad met superleuke activiteiten zoals een zomerbar, outdoor cinema, speelweken voor de kids en Woluwe op Wandel. Kleinschalige activiteiten, meestal in de buitenlucht, dus helemaal coronaproof. Alles is bovendien gratis! 

zomerbar

Waar heb jij zin in deze zomer? Klik hier voor de agenda met al onze activiteiten! Alles is gratis. Je kan reserveren vanaf woensdag 24 juni via info@opweule.be of 02 775 92 00. 

Huur gratis onze tuin

Wou je dat je een tuin had deze zomer? Reserveer gratis de onze! Kom heerlijk buitenspelen, een boek lezen, picknicken en je amuseren in onze tuin. Prachtig zomerweer dus we stellen ons stukje groen open voor gezinnen zonder tuin. Jullie zorgen voor jullie eigen speelgoed, wij zorgen ervoor dat alles telkens ontsmet wordt tussen elk bezoek. Alles zal volgens de coronamaatregelen verlopen. Wil je graag KUBB spelen? Vraag naar een setje bij je reservatie.

Elke weekdag, vanaf heden tot en met 19 juli en vanaf 3 augustus tot het einde van de zomer. Van 10.00 tot 15.00 uur. Max. 1,5 uur per bezoek. Gratis. Eerst reserveren via info@opweule.be of 02 775 92 00.

Petanque en pastis

Droom je na al dat binnen zitten van een gezellig potje petanque? Reserveer een petanquebaan voor max. 4 personen. Wij zorgen ervoor dat de baan er netjes bij ligt, breng zelf je petanqueballen mee en een drankje Pastis (of iets anders natuurlijk)!

Elke weekdag, vanaf heden tot en met 19 juli en vanaf 3 augustus tot het einde van de zomer. Van 10.00 tot 15.00 uur. Max 1,5 uur per bezoek. Gratis. Reserveer een baan via info@opweule.be of 02 775 92 00.

Kom mee moestuinieren

Onze moestuiniers hebben de voorbije maanden niet stilgezeten! Vanuit hun kot kiemden zij zaadjes of werkten maximum per twee in de Op-Weulse tuin. Heel wat verschillende groenten- en fruitplantjes zijn al volop in de groei en de kruidenbakken zijn gevuld. We kijken uit naar een vruchtbare zomer! Kom jij ook graag mee werken en oogsten in de tuin?

Stuur een mailtje naar info@opweule.be of bel 02 775 92 00.

Op-Weule is gesloten tijdens de jaarlijkse vakantie van 20 tot 31 juli 2020. Daarna vliegen we er weer in! Het zomerprogramma is een samenwerking met lokale partners zoals KWB, Femma, de Sint-Lambrechtsbibliotheek, JH De Schakel en de cultuurbeleidscoördinator.  Het programma is onder voorbehoud van de COVID-19 veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt. Hou dus onze website en Facebook in het oog voor de meest recente informatie.