Voorwaarden zaalgebruik

Ben je op zoek naar een zaal in Sint-Lambrechts-Woluwe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier welke zalen wij ter beschikking hebben. De tarieven vind je in het gebruiksreglement. Ga de beschikbaarheid van de zalen op specifieke data na bij ons onthaal: info@opweule.be of 02 775 92 00. 

VOORWAARDEN ZAALVERHUUR

De voorwaarden voor zaalhuur vind je in het gebruiksreglement. Hier alvast de belangrijkste afspraken op een rijtje:

 1. Drank bestel je bij de Bistro. Je kan ook zelf drank meebrengen voor een activiteit, maar dan betaal je de bistro een forfaitair stopselbedrag van € 150.
 2. Geef je drankbestelling ten laatste 10 dagen voor de activiteit door aan de Bistro. Op die manier is er altijd voldoende in voorraad. 
 3. Voor maaltijden kan je bij de Bistro terecht, maar je mag ook met een eigen traiteur werken.
 4. Je bent zelf burgerlijk en wettelijk aansprakelijk voor de activiteiten die je in Op-Weule organiseert. Zorg ervoor dat de nodige verzekeringen in orde zijn.
 5. Heb je een beamer, scherm of ander materiaal nodig? Dit kan je ten laatste een week voor de activiteit bij ons reserveren. Materiaal dat niet op voorhand is gereserveerd, kan niet gebruikt worden tijdens de activiteit. Bij schade of verlies wordt de prijs voor herstelling of aankoop gefactureerd.
 6. Als je de reservering van het lokaal of de zaal wil annuleren, laat ons dan minstens 7 dagen op voorhand iets weten. Als je dit niet doet, kunnen we een schadevergoeding van 50% van de huur aanrekenen.
 7. Na de activiteit breng je de zaal weer netjes in orde. Stoelen en tafels worden teruggezet, eigen materiaal wordt weggehaald, tafels worden schoongemaakt en het lokaal geveegd als dat nodig is. Bezem, stoffer en blik kan je vinden in de berging bij lokaal 3 of kan je vragen bij de conciërge.
 8. Opgelet: in het hele gebouw en in de Bistro is het verboden om te roken.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met het onthaal op info@opweule.be, 02 775 92 00 of kom langs in Op-Weule.

VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Ook Op-Weule neemt de nodige veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Huur je een zaal bij ons? De verantwoordelijkheid voor het naleven van de regels ligt dan bij jou, de zaalhuurder. Lees daarom ons meest recente preventieplan grondig na bij het plannen van je activiteit. Wij updaten dit preventieplan continu op basis van de huidige maatregelen. 

We beperken onze zaalcapaciteit om voldoende afstand te garanderen tussen de bezoekers. De verantwoordelijkheid ligt ook hier bij de zaalhuurder. Wij raden qua zaalcapaciteit het volgende aan: 

 • Loods: 50 personen zittend / 30 staand of bewegend (bij sportlessen bv)
 • Lokaal 1: 12 personen zittend 
 • Lokaal 2 en 3: allebei 8 personen zittend 
 • Lokaal 4: 30 personen zittend
 • Lokaal 5: 6 personen zittend
 • Lokaal 6: 20 personen zittend 
 • Keuken op -1: 2 personen