Annulatie en terugbetaling

Wat als je bent ingeschreven voor een activiteit in Op-Weule, maar je kan helaas niet komen? Lees hier meer over onze regels rond annulatie en terugbetaling van het inschrijfgeld. 

Deelname aan een activiteit kan worden geannuleerd wegens ziekte of ongeval. Voorwaarde is dat de deelnemer binnen de 5 werkdagen na de start van de ziekte of het ongeval een gedateerd medisch attest bezorgt aan GC Op-Weule. Het inschrijvingsgeld van het resterende aantal (les)dagen wordt dan terugbetaald.

  • Cursussen en speelweken: Annuleren kan tot 30 kalenderdagen voor de start van de activiteit: in dat geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald. Annuleer je minder dan 30 kalenderdagen voor de start van de activiteit, dan is terugbetaling niet mogelijk. Ziekte of ernstige overmacht zijn uitzonderingen. Bezorg ons een doktersbriefje via info@opweule.be
  • Eenmalige activiteiten: Er is geen annulatie- noch terugbetaalmogelijkheid voor eenmalige activiteiten (dit zijn activiteiten die op 1 dag of moment plaatsvinden.)

Deze regels gelden zowel voor volwassenen als kinderen. Meer informatie nodig? Mail naar info@opweule.be of bel naar 02 775 92 00.