Nieuws

Aantal nieuwsberichten: 83
Werken in de St-Lambertusstraat: bereikbaarheid Op-Weule - 16/02/2021

Vanaf maandag 22 februari 2021 zijn er werken in onze straat, de Sint-Lambertusstraat in St-Lambrechts-Woluwe. De werken zullen 110 werkdagen duren, dit is ongeveer tot midden juli. De straat blijft toegankelijk voor de buurtbewoners en plaatselijk verkeer, met uitzondering van de zone waar op dat moment wordt gewerkt. We raden aan om zo weinig mogelijk met de auto naar Op-Weule te komen. Kom zoveel mogelijk te voet, met de fiets of het openbaar vervoer.

Kinderactiviteiten: nieuwe veiligheidsmaatregelen - 05/02/2021

Vanaf maandag 1 februari gelden er nieuwe veiligheidsmaatregelen voor de kinderactiviteiten en speelweken in Op-Weule. Wat zijn de nieuwe regels juist?

Bestel spaghetti en steun het lokale goede doel! - 19/01/2021

Niets gezelligers dan een spaghetti op vrijdagavond? Kom dan eind februari een heerlijke portie halen in Op-Weule en steun het lokale goede doel! We verkopen heerlijke spaghettisaus met kaas en de opbrengst gaat integraal naar twee lokale organisaties: de internaatwerking van KIW (Koninklijk Instituut Woluwe) en de Voedselbank.

OPEN CALL: kunstparticipatieve residentie in GC Op-Weule - 13/12/2020

GC Op-Weule, het gemeenschapscentrum van Sint-Lambrechts-Woluwe, wil via een kunstparticipatieve residentie aan de slag in de wijk Konijnenberg. We zoeken een kunstenaar die in deze specifieke wijk artistiek aan de slag wil gaan met de buurtbewoners. Het proces is cocreatief: de buurt is dus niet louter deelnemer, maar ook deelhebber. De buurt wordt mede-eigenaar van het project en dit zowel conceptueel als in de uitwerking. Het project moet dus beantwoorden aan de vraag en de nood van de buurt.

Inzameling laptops voor kansarme kinderen in Woluwe - 30/11/2020

inzamelpunt: Wolu Cyber (bij de jeugdienst) Lola Bobescosquare nr. 11 (1e verdieping)

Wij blijven (h)open! Update coronamaatregelen - 27/10/2020

Wat betekenen de coronamaatregelen voor Op-Weule? Hier vind je de meest recente update (10.05.2021) van de veiligheidsmaatregelen. 

Actiedag 11.11.11 UITGESTELD - 27/10/2020

Door de verstrengde veiligheidsmaatregelen kan de jaarlijkse actiedag van 11.11.11 Sint-Lambrechts-Woluwe helaas niet doorgaan. De organisatie heeft beslist om alles uit te stellen naar 2021. Meer nieuws volgt. Organisator Georges laat de moed niet zakken! Je kan hem nog altijd steunen bij zijn 31ste (!) loop voor 11.11.11. De changemakers campagne heeft je steun meer dan ooit nodig. Lees hieronder hoe je kan helpen met een gift.

Brussel Helpt: afhaalspaghetti van Op-Weule! - 22/10/2020

De grootste spaghettislag ter wereld van Brussel Helpt is dit jaar een takeaway-editie en Op-Weule doet mee! Onze vrijwilliger  Jeannine maakt de saus en je kan  kiezen uit bolognaise of veggie. Bestel je portie op www.brusselhelpt.be en selecteer GC Op-Weule. Afhalen kan in Op-Weule op zaterdag 28/11 van 16 tot 18u. Het goede doel steunen was nog nooit zo lekker! Klik hier om te bestellen.

Zomeren in Op-Weule: ontdek het programma hier! - 22/06/2020

Geen grootse vakantieplannen dit jaar? Wij hebben de oplossing! We doen een #staycation in eigen stad met superleuke activiteiten zoals een zomerbar, outdoor cinema, speelweken voor de kids en Woluwe op Wandel. Kleinschalige activiteiten, meestal in de buitenlucht, dus helemaal coronaproof. Alles is bovendien gratis! 

Pages